Alle videoer 

2915 kroner 1495.00 kroner

48 timers danske tryllevideoer med Danmarks bedste tryllekunstnere.

Du lærer de samme tricks og moves, som de selv bruger – og forklaret af dem selv.

Adgang til videoerne på under 2 minutter!

Dette tilbud er KUN til dig, som har købt en del videoer og vil have adgang til alle de andre videoer på Trylleskolen - for altid. Et kæmpe bibliotek med tricks, moves, præsentation, jokes..

Du får adgang til alt i shoppen

Det er den hidtil bedste investering jeg har gjort for min personlige udvikling som tryllekunstner. Dit niveau bliver hævet til uanede højder, du ikke engang selv troede på eksisterede. 

DENNIS JENSEN, 23 ÅR

5 gode GRUNDE TIL HVORFOR DU bør komme mere PÅ TRYLLESKOLEN end du gør i dag!!!!!

du lærer de rigtige ting.  
Du får adgang til de tryllenumre og teknikker, som professionelle tryllekunstnere bruger.  Du lærer det, som de selv bruger.

Du får en forståelse som en ekspert
Vi lærer dig om psykologien og de grundlæggende teknikker, som ligger til grund for alt trylleri.  Du får en forståelse af håndværket og lærer at tænke tryl.

Du sparer masser af tid 
Vi har valgt de vigtigste ting, som du skal fokuserer på. Vi viser dig de bedste moves og forklarer det i detaljer. Du får eksperternes mange års erfaringer forklaret på få minutter. 

DU SPARER PENGE 
Du behøver ikke at købe dyre tryllerekvisitter. Du har allerede alt hvad du behøver i dit eget hjem.  

Når du har en grundlæggende forståelse af trylleri, så har du let ved at gennemskue hvad er et godt & skidt.  Det betyder, at du fremover ikke spilder dine penge på dårlige købetricks.

DU kan få hjælp på vores hemmelige facebook gruppe 
På vores Facebook gruppe kan du stille spørgsmål om trylletricks, moves og få hjælp af over 500 tryllekunstnere. Du er ikke alene. 

professionelle tryllekunstnere 

Dine tryllelærere har alle et livs erfaring med trylleri, og en kæmpe passion for tryllekunsten. På Trylleskolen deler de gavmildt ud af deres viden.

Det betyder, at du får direkte adgang til en insider-viden, som meget få kender til. Du kommer helt tæt på og intet holdes tilbage. 

ER MEGET BEGEJSTRET! Det er helt ærligt pissegodt! Det er fantastisk og om nogle år kommer vi til at snakke om, hvordan TRYLLESKOLEN har været med til at løfte niveauet i Danmark! 

Pegani, TrylleforhandleR

adgang med det samme

om højst 1 til 3 minutter kan du se videoerne!

ubegrænset adgang

Du betaler kun En gang og har forevigt adgang til videoerne

100% Sikker checkout

Nets og Quickpays SSL-krypteret betalingsløsning 

14 dages returret

er du ikke vildt BEGEJSTRET får du pengene tilbage