Loading video ...
BEMÆRK! Dette er en gammel trailer fra Trylleskolen.

Du kan se den for at få et lille indtryk af nogle af de mange videoer, som vi har inde på Trylleskolen. Bemærk at alle priser, månedens video og abonnement IKKE mere er aktuelt. Nu køber du adgang til de forskellige produkter inde fra shoppen.

God trylleinspiration!

peter-signature

Rune laver en suveræn opvisning i et af kort magiens bedste moves & Pegani afslører sine bedste tryllenumre for børn

Vi godt inde i vores omfattende kursus om børnetrylleri. Denne gang besøger Pegani. Han afslører og forklarer i detaljer nogle af sine allerbedste børnerutiner.  Der er så mange ideer både til professionelle børneentertainer og jer, som skal til at lære. Kan stærk anbefales. Som Klaus Mulbjerg sagde, da han så videoer: “Det er jo ikke bare for børnetryllere, det her. Alle bør se dem. Kæft, hvor er han god”

Peter Jakobsen viser sin udgave af Ægposen og hvordan du let selv kan lave den. Også her får du alle “patterlines” og jokes serveret på et sølvfad.

Og til sidst har vi igen Rune Klan og Klaus Mulbjerg på slap line..

Trylleskolen henvender sig både til nybegyndere, øvede og  professionelle.

Trylleskolen er unik – og et fantastisk sted at lære at trylle. OG så er det på dansk – og med meget kompetente lærere. Trylleskolen anbefaler jeg varmt til alle der er “tosset med tryl”. Jens Bjørn Andersen, leder af Magisk Cirkels Ungdomsafdeling