Danske Trylleforretninger

Der er ingen tryllebutik i København eller andre steder i Danmark

Men vi har rigtig gode trylleshops i Danmark –  især online, men de er også derude i virkeligheden. Du skal bare vide hvor…

Peganis Showroom i Horsens. Pegani kommer ofte til både København og de andre større byer.

Vi har ikke tryllebutikker i Danmark, som har åbent som almindelige forretninger. Der er et par stykker som holder åbent efter aftale.

MEN hvis du har kontakt med den magiske verden. Det vil sige er med i en trylleklub eller er på trylleforhandlernes nyhedsbreve, så får du besked om hvor og hvornår tryllebutikkerne har åbne i trylleklubberne og andre magiske arrangementer.

PEGANI er suveræn Danmarks bedste trylleforretning

Steen Pegani himself. Han laver masser af aktivitet for tryllekunstnere.

Vi har i Danmark Nordeuropas bedste trylleshop. Her kan du købe alt hvad der skal til at optræde som tryllekunstner, klovn, gøgler, ballonmand, julemænd.

Pegani har flere tusinde varer på lager. Det er alt lige fra tryllebøger, DVD, tryllenumre, hemmelige dimser,  spillekort, balloner, jonglerings-udstyr, ethjulet cykler, oversavede damer, lydanlæg, opbyggelige scener og så videre.

Det er hos Pegani, at jeg og mine kollegaer køber næsten alle vores tryllenumre. Steen Pegani er vores tryllepusher.

Er du lige begyndt eller måske ønsker et tryllesæt

Så skal du også kontakte Pegani. Mortenn, Jacob, Betina eller Steen rådgiver dig gerne. Du kan altid ringe 75 62 02 17 og de giver dig gode råd om hvilke tryllenumre, som passer præcis til dig og dit niveau.

Kim Andersen demonstrerer og sælger tricks for Pegani

Seminarer med verdens bedste tryllekunstnere,  Magisk weekend, Tryllementor, Magiske Aften, Illusionist

Disse er nogle af de få events som Pegani er bagmand for. Pegani – eller retter Steen -er en meget vigtig mand for den magiske verden i Danmark. Han afholder masser  af arrangementer hvert år. Tjek hans Facebook. Modtag hans nyhedsbrev. Du skal ikke gøre så meget for at få at vide hvad og hvornår, der er tryllearrangementer i Danmark.

Tjek Pegani’s event kalender her >>

Pegani’s Showroom og lager ligger i Horsens

 på Østerhåbsvej 85A , 8700 Horsens. Hvis man ringer i forvejen kan man nogen gange komme på besøg. De holder også ind i mellem åbent hus. Tjek på deres hjemmeside, deres kalender. Du kan altid ringe til dem på telefon: 75 62 02 17

Besøg Pegani hjemmesiden her >>

Der er en trylleforretning mere, som du skal kende

Det er Pjerrots Magic. Den ejes af Torben Østermark, som har overtaget den gamle Pjerrots shop. Pjerrots Magic laver også en del arrangementer og workshop. 

De afholder f.eks. bugtalerkursus med Sine Andersen. Jeps. Det er hende vi har på Trylleskolen. Hos Pjerrots Magic kan du af og til få live-undervisning. Andre gang er det superfine workshops i ballondyr. 

Men vigtigst af alt!

Pjerrots Magic holder Magic Junior Day en gang om året. Her kan du en hel dag får live-undervisning i trylleri og mødes med andre på din egen alder. 

Du bør med det samme også skrive dig op til Pjerrots Magic nyhedsmail

Gratis videoer

– Gratis videoer 6 –
Hvordan kommer du videre?
Pen Vanish
Trylleklub – du må gerne være med

Den Store Tryllepakke = M1-tryllekunst & M2-Korttrylleri 13 timer med de dygtigste tryllekunstnere i Danmark

  • 2 online-kurser som lærer dig trin-for-trin at trylle som en ekspert
  • Plus mindst 12 timers ekstra videoer fra lærere og medlemmer
  • Det er et engangsbeløb og din adgang udløber aldrig.
  • Er du ikke vildt begejstret, så får du penge tilbage.

Kun 295 kroner 
(normalpris 790 kroner)