Hey Drenge!

Jeg har brug for jeres hjælp og inspiration.

Her under COVID19 har Pegani – den gode mand – fået ideen han vil gøre noget ekstra for trylleriet. På mandag lancerer Pegani HJÆLPEPAKKEN med forskellige tiltag inden for vores branche. Et af hans initiativer er at betale adgang til 50 af hans kunder til Trylleskolen i en måned. Jeg går ud fra at det primært er for børn og unge.

Jeg tænkte, at der skal ske noget mere interaktivt. Derfor har jeg sat op en privat gruppe på Trylleskolens Facebook side.

Mine tanker er:

• Det skal være et sted som primært henvender sig til børn og unge, som nu har tid corona-fri. ( Voksne må også være med)
  • Det skal ikke være et snikke-snakke-forum, men et sted for dem som som gerne vil lære tryllehåndværk, tricks, teknikker, moves.
  • Et sted hvor man kan dele egne videoer, hvor de andre kan kommenterer og måske lave “This is how I do it – videoer”
  • Et sted hvor Esben på 11 år kan få svar på hvordan man laver bla.blaPass. Jeg fik det spørgsmål den anden dag i min inbox og havde no-idea om hvad han talte om:-)
  • Det ville være fedt med 5-10 nye mobil-optaget ikke for lange videoer med hurtige effekter, moves med hvad som helst og inspiration
  • Det skal være alle niveauer: Begynder, øvede og eksperter

1) Hvad synes du?

2) Vil du smide en kort video op med noget teknik, et sejt move og forklarer det? Der skal helst være noget indhold, når ungerne kommer ind på stedet.

Det skulle helst være henover weekenden, da jeg åbner op manddag.

Der er ingen krav om hvor aktive I skal være. Men det er vigtigt med nogle videoer på gruppen Facebook Trylleskolen for lige at sparke det igang vil være nok. ( Vil jeg tro)

Hvis Det her har din interesse, så klik på linket og du bliver lukket ind på Trylleskolens skjulte gruppe på Facebook:

Klik her og jeg logger dig ind i dag

(Ja. DET er en skult side, Du har nok fået en invitation via facebook)

Tak for opmærksomheden!

Ses et sikkert sted online:-)

Mange hilsner

PS!

Husk du er ikke alene..
Klaus Mulbjerg, Andreas Brunsborg Larsen, Nicolaj Christensen, Anders B. Lilleøre er i gang lige nu. Første video er online..