1. Ubegrænset adgang

Der er ingen tidsbegrænsning på din adgang på købte produkt. Du kan streame videoerne så ofte og i så mange år, du har lyst og brug for.

Du betaler kun for produktet en gang. Opdaterer Trylleskolen det købte produkt og tilføjer nye videoer, er det gratis for bruger.

2. Ingen fortrydelsesret

Som forbruger har du normalt 14 dages fortrydelsesret. Denne fortrydelsesret bortfalder ved køb af digitale varer og ydelser, da du har adgang til varen med det samme.

Ved at klikke på købsknappen giver du dit samtykke til, at de 14 dages fortrydelsesret bortfalder. Det grundes, at videoer, hemmeligheder og kreative ideer ikke kan tilbageleveres.

3. SSL Krypteret betaling via NETS og Quickpay

Betalingsystemet varetages af NETS & QucikPay. Det er Danmarks største og mest sikre udbyder af betalingsservices. De data, du oplyser i forbindelse med et online køb er SSL-krypterede. Trylleskolen eller andre uvedkommende har ingen adgang til dine kredit kortdata.

Alle priser er i danske kroner inklusiv 25 % moms.

4. Adgang til videoerne med det samme

Levering af produktet sker umiddelbar efter online betaling. Produktet bliver i købsprocessen automatisk åbent. Er bruger allerede medlem på Trylleskolen, så er produktet tilføjet brugers profil.

Er det første køb, så modtager køber en email med login oplysninger. Emailen modtages som oftest indenfor få sekunder efter købet.

5. Se videoerne hvor som helst – når som helst

Videoerne streames på PC, Mobiler, tablet og ligende devices. Adgang via Email/brugernavn og password. Det betyder, at du altid adgang til et online-bibliotek med Danmarks dygtigste tryllekunstnere.

Det er ikke tilladt at downloade såvel som oploade til andre services samt videregive Trylleskolens videoerne med andre.

6. Adgangen gælder for en person

Alle privat personer kan købe adgang. Adgang til produktet er gældende for KUN en enkel person. Det er IKKE tilladt at være flere personer om at dele adgang til trylleskolen – dog er familier under samme hustag undtaget.

Særlig licens kræves, hvor mere en person har adgang. For offentlige såvel som private institutioner, foreninger, firmaer ect. kræves et særligt licens, som kan købes efter personlig aftale med Peter Jakobsen, Trylleskolen.

Du har adgang til alle trylleskolens videoer, så længe at du opfylder købsbetingelserne.

Det er de seks vigtigste købsbetingelser. Du kan læse lange udgave med de juridiske termer her

Kontaktoplysninger

Trylleskolen ejes af Peter Jakobsen l CVR: 18012677 l Næstvedvej 22 – 4180 Sorø l peter@trylleskolen.dk l +45 53 5791 80

Klik her og gå tilbage til HJÆLP

Fik du ikke svar på dit spørgsmål, så er du velkommen til kontakte Trylleskolen

Hvad synes du?