Loading video ...

Det er vigtig for os at vide hvad du synes om Trylleskolen. Er du helt vild? Hvor tid bruger du her inde? Hvad har du lært? Hvad kunne du før og hvad kan du nu? Er det noget som du kan bruge til noget? Ordet er frit og vi lytter:-)

5 tanker om “Hvad synes du om Trylleskolen?

 1. Jonas Sønderskov Hanrath siger:

  Hej Trylleskolen! Jeg har lært så meget herinde. Før jeg startede på Trylleskolen, kunne jeg kun sådan nogle standard møntforsvindinger og tricks, men efter jeg fik adgang her til, fik jeg lært en masse nye teknikker og tricks. Kan klart anbefale Trylleskolen til andre, både nybegyndere og øvede!:D

 2. malthe siger:

  Hej Peter. Jeg ved du har meget travlt, men ville bare spørge om hvornår december måneds videoer kommer op

 3. Hans Christian Heibøll Sørensen siger:

  Skolen mangler intet. Kun hvordan man bliver dårlig. Men hvem vil værelser det? Og Peter man bliver altid glad når du svare.:)

 4. Peter Jakobsen siger:

  Hej Anders, Det er sku’ godt lavet på to dage:-) Kør løs! Og velkommen på Trylleskolen.

Hvad synes du?