Loading video ...

Hvordan kommer man videre og lære at trylle rigtigt?

Der er mange muligheder. Her taler Peter og Klaus om dine bedste muligheder for at lære at trylle og om hvorfor det er vigtigt at mødes med andre.

Der findes 4 trylleklubber  i Danmark

Den bedste måde hvor DU  kan lære at trylle er at mødes med andre tryllekunstnere. Der er ingen optagelses-krav for at starte i en trylleforening.

mcd
Et møde i MCD. I pausen trylles der i alle hjørner. Her er det Rune Klan.

I trylleklubberne får du mulighed for at møde andre tryllekunstnere, lære nye tricks, få hjælp til teknikker, besøge forhandlerne, opleve trylleforedrag og ikke mindst bare hænge ud med andre tryllekunstnere. Alle er velkommen – blot man er interesseret.

Her underviser Peter på Magisk Junior Weekend
Her underviser Peter en flok juniorer

Der er 4 trylleklubber i Danmark og du er velkommen!

Du kan kontakte din lokale trylleklub og høre hvornår du kan komme på besøg. Besøg hjemmesiden, find email eller mobil og kontakt dem. Det er søde mennesker og vil gerne have at du kommer:-)

Magisk Cirkel i København  l Århus & Omegn I Ålborg trylleklub I Sønderjylland

Trylleforeningerne mødes typisk en gang om måneden. Du kan tjekke deres kalendere ind på deres hjemmesider.

Trylleforetningerne finder du online

pegani-online

Der er ikke tryllebutikker i Danmark, som har åbent som almindelige forretninger. Du møder dem på tryllemøder eller online

PEGANI er suveræn Danmarks bedste trylleforretning
Her kan du købe alt hvad der skal til at optræde som tryllekunstner, klovn, gøgler, ballonmand, julemænd. Han har flere tusinde varer på lager. Det er alt lige fra tryllebøger, DVD, tryllenumre, hemmelige dimser,  spillekort, balloner, jonglerings-udstyr, ethulet cykler, oversavede damer, lydanlæg, opbyggelige scener og så videre.  Det er her, at jeg og mine kollegaer køber næsten alle vores tryllenumre.

Er du lige begyndt eller måske vil give en tryllepakke i gave
så kan Jacob, Betina eller Steen rådgive dig. Du kan altid ringe 75 62 02 17 og få gode råd om hvilke tryllenumre, som passer til dig.

Seminarer med verdens bedste tryllekunstnere,  Magisk weekend, Junior weekend, Magisk Aften i København
Disse er nogle af de få events som Pegani er bagmand for. Pegani eller retter Steen er en meget vigtig mand for det magiske liv i Danmark. Han afholder masser  af arrangementer hvert år, hvor alle som er vilde med trylleri er velkomne.

 Pegani’s kalender med trylleaktiviteter i Danmark og nabolande kan du se her

Deltager i Magisk Junior weekend
Deltagerne i Magisk Junior weekend – det er desværre stoppet

Pegani’s Showroom og lager ligger i Horsens
på Østerhåbsvej 85A , 8700 Horsens. Hvis man ringer i forvejen kan man nogen gange komme på besøg. Tjek på deres hjemmeside hvornår de holder  åbent hus. Du kan altid ringe til dem på telefon: 75 62 02 17

Besøg Pegani hjemmeside her

De andre danske online trylleforetninger er

Pjerrots Magic

Pjerrots Magic laver også live-kurser. Mindst en gang om året en live-dag, hvor du får undervisning af nogle dygtige tryllekunstnere. Trylleskolen sender dig en mail næste gang de holder Trylledag.

Mox Magic Shop

Illusion Magic

God tryllefornøjelse!

peter-signature

Flere gratis tryllevideoer

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.