Ja, helt sikkert. Uanset hvem du er og dit niveau så er der noget du kan lære. Det er, hvis du forstår, at en hemmelighed er ikke bare en hemmelighed. At man kan forstå et trick eller move på mange niveuer.

På trylleskolen går vi i dybden og kommer med mange detaljer, da vi er fanatisk optaget af detaljer og hvordan et tricks eller move bliver optimalt bedst. Vi taler også om tankegangen bagved trylleri, psykologien og om de overvejelser vi selv gør.

runeklan
Her er det Rune Klan som forklarer korthemmeligheder på M2

 

Selv om et trick varer måske 10 sekunder, kan vi godt bruge 25 minutter til at forklare det i detaljer. Det gør vi f.eks. med “sten ud af skoen”. Vi starter med de forskellige teknikker, bevægelses-mønstre, præsentations-muligheder lige over til hvordan man ”bager boller i skoen” – lige som Rune gjorde for dronningen.

Nogle af de ting du kan lære på trylleskolen har været udgivet i internationale trylletidskrifter og benyttes af Internationale tryllekunstnere. Dem lærer du også . Det er primært Rune Klan og Klaus Mulbjergs originale tryllenumre og moves.

Allerede nu benytte flere danske tryllekunstnere flere af de numre, som de har lært på trylleskolen.

Vi har med garanti så meget materiale og så mange videoer, at du ALDRIG nogensinde vil kunne nå at lære alt på Trylleskolen.

Du vil tilgengæld kunne lære det, som interesserer dig og du vil kunne lære det på til et professionelt niveau. Vi viser, forklarer alt det vi selv bruger. Der er ingen grund til at spilde tid på dumme moves eller tricks. Det er derfor vi kalder det: Lær at trylle rigtigt!

Klik her og gå tilbage til HJÆLP

Fik du ikke svar på dit spørgsmål, så er du velkommen til kontakte Trylleskolen