Loading video ...
BEMÆRK! Dette er en gammel trailer fra Trylleskolen.

Du kan se den for at få et lille indtryk af nogle af de mange videoer, som vi har inde på Trylleskolen. Bemærk at alle priser, månedens video og abonnement IKKE mere er aktuelt. Nu køber du adgang til de forskellige produkter inde fra shoppen.

God trylleinspiration!

peter-signature

Måske verdens bedste korttrick. En tilskuer vælger frit et kort, skriver navn på det. Spillet blandes og alligevel kommer tilskuers valgte kort med underskrift til at sidde i loftet. Peter Jakobsen afslører alle detaljer og forklarer hvor let du kan købe den hemmelige gimmick i dit lokale supermarked.

Du får også flere rebteknikker med Peter og mere med ring og reb med Klaus. Tali Piontek er tilbage sammen med Peter. Vi går dybere ind i børnetrylleriets verden. Ønsker du at trylle for børn, er det her: Must see.

Og til sidst men ikke mindst gør Klaus Mulbjerg og Rune Klan os alle klogere på magiens rigtige hemmeligheder….

Trylleskolen henvender sig både til nybegyndere, øvede og  professionelle.

Trylleskolen er unik – og et fantastisk sted at lære at trylle. OG så er det på dansk – og med meget kompetente lærere. Trylleskolen anbefaler jeg varmt til alle der er “tosset med tryl”. Jens Bjørn Andersen, leder af Magisk Cirkels Ungdomsafdeling