Loading video ...

Til dig som synes at Verdens simpleste møntforsvinding er for let, så er der lidt mere at tænke over her..

Her er det Klaus Mulbjerg, som fortæller lidt om psykologien og sine tanker omkring det, at trylle en mønt væk.

En Retension vanish er det trylletekniske udtryk for at lægge en mønt over i den anden hånd, så den forsvinder.

Klaus fortæller, at det er et af de vigtigste moves at mestre og at der er meget få tryllekunstnere, som faktisk kan udføre korrekt…..

Det er ganske mærkeligt. At mestre en ganske almindelig forsvinding af lille genstand indholder alt hvad er værd at vide om misdirection, timing og koreografi.

Sådan får du styr på dine forsvindinger

Det er ikke så svært, når får forklaret hvordan man gør. Vi forklarer ALT på Trylleskolen.

  1. Start med at se videoerne på Lektion 1, 2 og 3 på M1. Så ved du hvordan øjne og hænder arbejder sammen om at skabe illusionen. Du får en detaljeret forklaring på Misdirection. Det er det, som ligger bag al tryllekunst.
  2. Dernæst tjekker du Rune Klans suveræne “Runes Silver China” på M1- lektion 5 . Undervejs forklarer Rune en masse møntforsvindinger og går specielt i detaljer med ”Albert Goshmanns Retention Vanish. ”Den regnes af fagfolk for at være verdens bedste møntforsvinding. Og Runes regnes for at være en af verdens førende mønt-eksperter, så du er i gode hænder:-)
  3. Så har vi Joachim Solberg. Se videoen på M1 “Flere forsvindinger – Joachim Solberg”. Det er Lektion 6. Her lærer du hans version af ”Pick-up Vanish.” Her får du igen timering og møntforsvinding i verdensklasse.
  4. Rund lige af med en 20 minutters video på Lektion 7. Her forklarer David Tholander hvordan kroppen bruges i forbindelse med misdirection.

Som Klaus Mulbjerg sagde, da han gennemså de første 7 lektioner: “Forstår man de ting her, så kan man 90% af alt trylleri. Punktum!”

Vi er meget grundige og går i detaljen med hvad der er vigtigt.

Vi mener det alvorligt, når vi siger, at på Trylleskolen kan du lære at trylle rigtigt.

HUSK, Du lærer de samme teknikker, metoder og tryllenumre, som vi selv bruger.

God tryllefornøjelse!

 

Hvad synes du?