Loading video ...
BEMÆRK! Dette er en gammel trailer fra Trylleskolen.

Du kan se den for at få et lille indtryk af nogle af de mange videoer, som vi har inde på Trylleskolen. Bemærk at alle priser, månedens video og abonnement IKKE mere er aktuelt. Nu køber du adgang til de forskellige produkter inde fra shoppen.

God trylleinspiration!

peter-signature

Videoen her er fra vores første optagelser i 2009
Det er en trylleballet med 2 tændstikker, som Joachim har imponeret nogle af verdens bedste tryllekunstnere med. Joachim var den første, som vi filmede til Trylleskolen. I vores første Modul, M1 er der flere versioner af klassiske værtshustricks med Joachim. Det gjorde vi, for at bevise DET ER IKKE HVAD DU GØR – MEN HVORDAN DU GØR.

Du kan også lave mirakler med to tændstikker. Du behøver ikke at købe dyre tryllenumre, for at lave seje tricks. Du skal blot forstå, at alt godt trylleri ligger i håndteringen. Det kræver viden, erfaring og indsigt at kunne . Den erfaring giver Trylleskolens lærere fra sig . Det er det, vi mener, når vi siger, at vi giver dig adgang til de rigtige hemmeligeheder.

Hemmeligheden ligger i detaljen
Når et tryllenummer skal være i særklasse, så er det de små detaljer, som det handler om. Det er Ikke nok at kende hemmeligheden. Du skal kende de små moves og misdirections-teknikker. Her er Joachim Solberg i særklasse til at forklare og undervise både professionelle og nybegyndere. Det her tricks er en del af de over 400 videoer, som du får adgang til i vores abonnement.

Trylleskolen henvender sig både til nybegyndere, øvede og  professionelle.

Trylleskolen er unik – og et fantastisk sted at lære at trylle. OG så er det på dansk – og med meget kompetente lærere. Trylleskolen anbefaler jeg varmt til alle der er “tosset med tryl”. Jens Bjørn Andersen, leder af Magisk Cirkels Ungdomsafdeling