Loading video ...
BEMÆRK! Dette er en gammel trailer fra Trylleskolen.

Du kan se den for at få et lille indtryk af nogle af de mange videoer, som vi har inde på Trylleskolen. Bemærk at alle priser, månedens video og abonnement IKKE mere er aktuelt. Nu køber du adgang til de forskellige produkter inde fra shoppen.

God trylleinspiration!

peter-signature

The Missing Link er en unik og original ringspils-rutine, som er opfundet af Klaus Mulbjerg. Klaus gav sig selv den udfordring at undersøge HVAD man kan med to ringe. Han har nu været i gang 2 uger, hvor vi møder ham i hans japanske have. Du bliver vidne til nye fantastiske nye ringteknikker. De er nyskabende og vil blive ganske kendte ude i verden. Du kan få adgang til dem nu.

Derudover filmer vi i Klaus’s have et jonglerings-kursus. Så hvis du drømmer om at kunne kast bolde i luften og gribe dem igen på de aller-sejste måder, så lærer du også det.

Trylleskolen henvender sig både til nybegyndere, øvede og professionelle.

Trylleskolen er unik – og et fantastisk sted at lære at trylle. OG så er det på dansk – og med meget kompetente lærere. Trylleskolen anbefaler jeg varmt til alle der er “tosset med tryl”. Jens Bjørn Andersen, leder af Magisk Cirkels Ungdomsafdeling